SANINDUS bvba is een betrouwbare onderneming die sinds 1995 bekend is als full service piping bedrijf voor het ontwerpen, bouwen, leveren en installeren van leidingwerksystemen.


03 448 01 17  Contacteer ons

ONDERSTEUNING:

Sanindus kan ingeschakeld worden voor ondersteuning op 2 vlakken: 1. Ondersteuningen voor leidingwerk en toestellen 2. Ondersteuning van onze klanten.

Ondersteuningen voor leidingwerk/toestellen:

Sanindus maakt en plaatst allerhande steunconstructies in roestvrij staal, gegalvaniseerd staal en  kunststof voor buisleidingen en toestellen . Gaande van eenvoudige beugels tot complexe steunstructuren.

Ondersteuning van onze klanten:

  • Advies: Sanindus kan tevens ingeschakeld worden als begeleidende partner van (opstartende) piping-projecten. Wij denken mee. Door de jarenlange ervaring zoeken wij graag mee naar oplossingen voor uw piping-probleem.
  • Ontwerp (routing en detaillering): We starten een leidingproject zowel van volledig uitgewerkte tekeningen, maar ook van een flowschema en of uw beschrijving. Op basis hiervan werken we het leiding-project voor u uit en leveren en plaatsen alle materialen.
  • Assistentie: Sanindus monteert naast het leidingwerk eveneens externe constructies en toestellen (pompen, afsluiters tanks). Deze bijkomende toestellen kunnen eveneens door ons geleverd worden, zodat u het gehele project aan ons kan toewijzen.
  • Engineering: Wij zorgen voor de engineering van uw leidingsystemen. Op basis van uw informatie ontwerpen wij uw installatie. We berekenen de leidingdiameters, bepalen de componenten, en zorgen voor de uitvoeringsdetails.
  • CAD-design: Indien gewenst zorgen we voor de uitvoerings-/ontwerp-tekeningen van het leidingwerk en/of bijkomende constructies.
  • Testen: Indien gewenst voeren wij druktesten uit onder eigen of externe controle. Tevens verlenen wij assistentie bij externe niet-destructieve testen (X-ray, …)

contacteer ons voor bijkomende informatie